עוגיות אניס מרוקאיות טבעוניות (ריפעת)

עוגיות מרוקאיות טבעוניות

עוגיות אניס מרוקאיות עם שמנים איכותיים, בלי סוכר מזוקק ועם הרבה יותר סיבים תזונתיים וויטמינים.

חצי קילו קמח כוסמין – חצי לבן חצי מלא 100%.

2 כפיות תמצית וניל שאני מכין בבית.
כפית אבקת אפיה.
חצי כף זרעי אניס.
כף שומשום מלא.
רבע כוס שמן זית.
50 גרם שמן קוקוס.

10-12 תמרים טחונים בבלנדר עם חצי כוס מים.
חצי כוס מים.

מערבבים את היבשים.
ממיסים את שמן הקוקוס ומוסיפים אותו, את שמן הזית וחצי כוס מים חמימים ולשים עד לקבלת בצק רך.
מחלקים את הבצק ל-2, מכסים בניילון נצמד ומניחים לכרבע שעה.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, מחוררים באמצעות גלגלת מיוחד או מזלג, חותכים לעוגיות באמצעות גלגלת פיצה או סכין, מסדרים בתבנית ואופים למשך כ-12 דקות עד שהעוגיות משחימות.

עוגיות טחינה
עוגיות טחינה
עוגת קשיו ודובדבנים
עוגת קשיו ודובדבנים
עוגיות אלפחורס
אלפחורס
מתכונים טבעונים לחץ כאן

מומלץ לקריאה

איש צועד במסע
בחירה
(Visited 1,108 times, 1 visits today)