שכבות פלפלים עם גבינת שמנת טבעונית

שכבות פלפל קלוי עם גבינת שמנת טבעונית
שכבות פלפל קלוי עם גבינת שמנת טבעונית

הפעם זה פחות מתכון ויותר צורת הגשה מיוחדת (לאנשים סבלנים עם אצבעות זהירות).
אמנם זה דורש זמן עבודה אך סה"כ זה די קל ופשוט ונמצא בראש הרשימה מבחינתי של נשנוש טעים ומספק והתוצאה הסופית בהחלט מרשימה ומתאימה לאירוחים ואירועים חברתיים.

כל מה שצריך זה להכין גבינת שמנת טבעונית, לקלות פלפלים בתנור או על הגז, לקלף, לחתוך לריבועים, לבנות את השכבות ולקשור בעדינות עם בצל ירוק חלוט.

לחצו כאן למעבר להדרכת וידאו להכנת גבינת שמנת טבעונית מחלב סויה

טיפ לקילוף פלפלים: לאחר הקלייה כדאי להכניס לשקית ולסגור כל עוד הפלפלים חמים. בשקית נוצרת לחות המונעת מהפלפלים להתייבש מהחום, דבר המקל על הקילוף. את הקליפה תוכלו להסיר בקלות מהפלפל ללא כל מאמץ.

לסיום לטפטף מלמעלה מעט שמן זית איכותי, לקשט בנבטים, בצל ירוק, עלי פטרוזיליה, נענע וכו'..

שיהיה המון בהצלחה!

מיץ עשב חיטה
מיץ עשב חיטה
מקפא פפאיה ובננה
מגוון קישים
מגוון קישים
מתכונים טבעונים לחץ כאן

מומלץ לקריאה

איש צועד במסע
בחירה
(Visited 61 times, 1 visits today)