פסטה ברוטב קשיו

פסטה ברוטב קשיו

 

זמן הכנה דרגת קושי זמן בישול
10 דקות כל אחד יכול 7 דקות לפסטה + 3 דקות לרוטב
פסטה ברוטב קשיו –  מתכון ל-2 מנות
מרתיחים מים בסיר, ברגע הרתיחה מוסיפים כפית מלח ואת הפסטה.
מבשלים את הפסטה במשך 7 דקות וטועמים. צריך לוודא שהיא 'אל-דנטה', מוכנה אך לא רכה מידיי.
מסנננים את הפסטה ושוטפים מעט במים קרים כדי לעצור את הבישול.מרכיבים לרוטב:כוס אגוזי קשיו מושרים.
כוס יוגורט סויה.
חצי כוס חלב שקדים.
שתי עגבניות מקולפות.
5 ענפי טימין מפוררים.
חופן עלי כוסברה.
שן שום.
חצי כפית מלח ים אטלנטי.מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים את הממרח לקערה דרך מסננת כך שיישאר רק קרם חלק ללא גושים.יוצקים את הקרם על פסטה שחיממנו מעט ומקשטים בפלפל גרוס, קוביות עגבנייה ובצל ירוק.

(Visited 172 times, 1 visits today)