מקפא בננה ופפאיה

מקפא בננה עם קרם פפאיה

כל כך פשוט ומהיר להכנה שפשוט אי אפשר לוותר על המנה הטעימה והעשירה הזאת!

הוראות הכנה (2 מנות):
מצרכים:
פפאיה בשלה ורכה.
2 בננות בשלות ומנומשות.
20 שקדים מושרים וקלופים.
רבע כוס מים.

לקישוט – כפית סילאן ועלה נענע.

מקלפים את הבננות ומועכים אותן עם מזלג, רצוי שישארו מעט גושים בשביל הטקסטורה.
מכניסים את השקדים עם הפפאיה (מקולפת כמובן) והמים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

מסדרים בכוס שכבה של מחית הבננות, שכבה של קרם הפפאיה, כפית סילאן מלמעלה ומכניסים להקפאה למשך 3 שעות.

לחם מקמח טף
אך מכינים יוגורט מחלב סויה
קישים אישיים
מגוון קישים
לחם מקמח טף
לחם מקמח טף
מתכונים טבעונים לחץ כאן

מומלץ לקריאה

איש צועד במסע
בחירה
(Visited 92 times, 1 visits today)