נודלס ברוטב קרם קוקוס

מצרכים:לרוטב:

***שימו לב לשינוי במתכון!!***

במקום שמנת סויה ואבקת קוקוס נשתמש בקרם קוקוס טבעי ללא תוספים וחומרים משמרים.

מיץ מלימון שלם לימון.
גרידת לימון.
רבע כוס רוטב תמרי.לערבב טוב.ירקות להקפצה:2 בצלים קטנים או אחד גדול.
חצי כוס במיה.
קערית פרחי ברוקולי.
3 מקלות סלרי קצוצים.
בצל ירוק קצוץ.
2 שיניי שום קצוצות.
200 גרם טופו חתוך לקוביות.
חצי ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ.
כפית זרעי דלעת.
כפית זרעי חמנייה.
כפית שומשום.
חופן אגוזי קשיו קצוצים גס.להרתיח נודלס עד לריכוך כמעט מלא, לסנן ולצנן.

לחמם בווק כפית שמן זית, להקפיץ את הבצל עד השחמה ולהוסיף לפי הסדר את כל המרכיבים.
להוסיף את הנודלס ולהקפיץ מעט.
להוסיף את הרוטב ולהקפיץ לעוד 3-4 דקות.

למזוג לקערית ולקשט בבצל ירוק וקשיו קצוץ גס.

בתאבון!

פנקייק מאש
פנקייק מאש
חביתה טבעונית מושלמת
חביתה טבעונית ללא גלוטן
לחם מחמצת קקאו ואגוזים
לחם שוקולד מוכן
מתכונים טבעונים לחץ כאן

מומלץ לקריאה

איש צועד במסע
בחירה
(Visited 137 times, 1 visits today)