פשטידה טבעונית – ירקות וטופו (ללא גלוטן)

מתכון וידאו (01:47) של פשטידה ממש קלה להכנה
מתכון לפשטידה טבעונית מירקות וטופו

3 תפוחי אדמה.
2 קישואים.
1 בטטה.
חבילת טופו 250-300 גרם.
שן שום קצוצה.
כוס פרחי ברוקולי.
כוס פרחי כרובית.
כוס עלי תרד.
כוס כוסברה ופטרוזיליה קצוצות.
5 כפות קמח חומוס.
כף קמח טפיוקה.
כפית כורכום.
כפית מלח.
3/4 כוס מים.
3 כפות שמן זית.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מגרדים בפומפייה את הבטטה, תפוחי האדמה, הקישואים והטופו.
מוסיפים את השום, הברוקולי, הכרובית, את הירק ואת שמן הזית.

חשוב לפרק את הכרובית והברוקולי לפרחים קטנים, או לחלופין לחלוט אותם למשך 5 דקות במים רותחים.
זה יקל על החיתוך בסוף וימנע את התפרקות הפשטידה.

בקערה נפרדת מערבבים את קמח החומוס והטפיוקה, את הכורכום והמלח.
מוסיפים את המים וטורפים היטב עד לקבלת משחה חלקה ומעט סמיכה.

שופכים את הבלילה על תערובת הירקות והטופו ומערבבים היטב.

משמנים תבנית בשמן קוקוס, שופכים את הירקות ומיישרים מעט.

מוסיפים מעט גבינת שקדים טבעונית ומכניסים לתנור ל-50-60 דקות.

חשוב לצנן היטב לפני החיתוך.
מומלץ לחתוך בעדינות עם סכין קטנה וחדה.

בתאבון!

פנקייק משעועית מאש
פנקייק מאש
גבינת שקדים טבעונית
גבינת שקדים טבעונית
חביתה טבעונית – וידאו
חביתה טבעונית ללא גלוטן
מתכונים טבעונים לחץ כאן

מומלץ לקריאה

איש צועד במסע
בחירה
(Visited 1,969 times, 1 visits today)