פנקייק מאש במילוי גבינת שקדים וקישואים מוקפצים

אין פשוט מהמתכון הזה!!

מרכיבים להכנת הפנקייק (8 פנקייקים גדולים – מחבת 28 ס"מ):

כוס מאש.
כף קמח אורז.
מלח ופלפל שחור לפי טעם.
חצי ליטר מים.

שוטפים היטב שעועית המאש ומשרים למשך 4 שעות.
רצוי להגדיל לעשות ולהנביט את המאש, מה שמעלה את הערכים התזונתיים במאות אחוזים!
על מנת להנביט יש להשרות את המאש לפרק זמן של כשעתיים ואז לסנן ולהשאיר ל-12 עד 24 שעות עד לנביטה.

את שעועית המאש מכניסים לבלנדר יחד עם כל שאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת בלילה דלילה וחלקה.

ניתן לטגן על מחבת נון סטיק ללא שמן בכלל.

לטיגון יש לצקת מעט מהבלילה על מחבת חמה ולפזר היטב על כל שטח המחבת.

יש להקפיד על פנקייקים דקים ואז ניתן לטגן רק צד אחד.

למלא בגבינת שקדים (המתכון לגבינת שקדים טבעונית) ובירקות מוקפצים עם מעט שמן זית ועשבי תיבול.

פנקייק מאש
גבינת שמנת מסויה
גבינת שמנת טבעונית
החביתה המושלמת
חביתה טבעונית ללא גלוטן
גבינת לאבנה פרוביוטית
גבינת לבאנה טבעונית
מתכונים טבעונים לחץ כאן

מומלץ לקריאה

איש צועד במסע
בחירה
(Visited 488 times, 1 visits today)